Moft de europarlamentar! Mihai Ţurcanu şi-a schimbat look-ul la Bruxelles. Cum arată acum liberalul botoşănean!

Mihai Turcanu- evolutie lookEuro- parlamentarului botoşănean Mihai Ţurcanu pare să îi priască aerul de la Bruxelles. La câteva luni după ce şi-a preluat mandatul de membru al Parlamentului European, Ţurcanu şi-a schimbat profund look-ul.

Fratele fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani a adoptat o nouă frizură, apelând la stilul Lumberjack, la care au apelat foarte multe vedete internaţionale.

Ţurcanu şi-a lăsat barbă, în speranţa că va atrage mai mult atenţia asupra sa.

like facebookCu noua frizură, acesta s-a prezentat, luni, la lansarea candidaţilor PNL. Şi pentru a părea şi mai în pas cu moda, Ţurcanu s-a prezentat la acţiunea liberalilor cu o tabletă de pe care şi-a citit discursul.

Ironia sorţii a făcut ca, atunci când a ajuns la pupitrul scenei pentru a lua cuvântul, tableta i s-a blocat, stârnind astfel reacţia ironică a publicului.

 

4 thoughts on “Moft de europarlamentar! Mihai Ţurcanu şi-a schimbat look-ul la Bruxelles. Cum arată acum liberalul botoşănean!

  1. toti idiotii si prostii ne reprezinta la uniunea fundului dar o sa fie o amintire cat de repede numai uite ce specimen de dracsani ca si frate su semianalfabet cu facultate dute ma cu vaca ca esti nu mai zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *