Chin după accidentul de la Cucorăni! Una dintre victime mănâncă cu paiul

accident cucorani- botosaniCele două femei victime ale tragediei produse în prima zi de Crăciun la Cucorăni sunt internate în stare gravă la o clinică din Iaşi.

Gabriela Balahura, soţia şoferului decedat în accident, Viorel Balahura, a suferit leziuni grave la claviculă, femur, coaste şi la cap şi va sta următoarele trei luni la pat. Femeia a aflat de moartea soţului, dar şi a fiului acesteia, Cosmin Balahura, care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii.

Am vorbit cu un psiholog înainte de a-i spune totul. I-a administrat calmante după care i-a spus”, au declarat, pentru BotosaniNews, rude apropiate femeii.

like facebookLa rândul său, iubita lui Cosmin Balahura, Ema Şuleap, se află în stare gravă. Tânăra de doar 20 de ani a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la un picior, dar şi la faţă. În acest moment, Ema nu poate mânca, fiind rănită doar cu supe, pe care le mănâncă cu paiul. Rudele acesteia susţin că fata va sta în spital încă o lună.

Vă reamintim că Viorel și Cosmin Balahura, tată și fiu, au murit, în prima zi de Crăciun, după ce Dacia în care se aflau a izbit frontal un VW Touareg, condus de Maria Luiza Harabula, care circula din sens opus. Tatăl, care se afla la volan, a murit pe loc, iar fiul câteva zeci de minute mai târziu, la spital. În același timp, soția șoferului și iubita fiului acestuia au ajuns în stare gravă la spital, fiind transferate, ulterior, într-o clinică din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *