Un botoşănean a ajuns să joace în filme alături de cele mai mari vedete de la Hollywood

andyUn botoşănean a ajuns să dea lovitura la Hollywood după ce a apărut în patru  filme celebre alături de grei ai cinematografiei americane precum Morgan Freeman, Matt Damon, Brad Pitt, Colin Farrell, Jon Voight sau Tommy Lee Jones.

Andy Mihalache (52 de ani) s-a mutat în Londra din 2000. Cu cunoștințe de inginierie, dar și cu o experiență vastă în consultanță în afaceri, el a decis să-și încerce norocul în actorie. A început cu apariții în reclame și apoi în producții pe micul ecran, iar după multă muncă a reușit să dea lovitura la Hollywood, având anul acesta apariții în filme mari la Hollywood.

like facebookAcesta poate fi văzut în „War Machine”, unde joacă alături de Brad Pitt, în „Now You See Me 2”, alături de actorii Morgan Freeman, Michael Caine și Daniel Radcliffe, dar în filmul „Untitled Matt Damon/Bourne Sequel” (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel și Alicia Vikander.

Mai mult, acesta a bifat un rol în pelicula plasată în lumea fascinantă a lui Harry Potter, intitulată „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, unde joacă alături de Colin Farrell, Jon Voight și Eddie Redmayne. Se pare că un rol esențial în succesul său îl joacă și faptul că știe foarte multe limbi străine, dar și faptul că este foarte fotogrni. Andy vorbește fluent româna și engleza, dar știe și rusă, franceză și ebraică. Acesta este căsătorit din 1991 și are un copil.

Sursa Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *