Regulamentul de administrare a parcărilor cu plată, retras de pe ordinea de zi a ședinței de CL. Vezi motivul!

parcare locuri cu handicapConsilierii locali nu au ajuns la un consens în ceea ce privește modul de administrare a parcărilor cu plată din municipiul Botoșani. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de administrare a parcărilor publice cu plată dotate cu parcometre din municipiul Botoşani a fost retras de pe ordinea de zi, stabilindu-se ca aleșii locali să se întâlnească pentru a aduce modificări regulamentului.

like facebookVă propun să ne întâlnim într-un cadru restrâns ca să punem cap la cap ceea ce ați propus astăzi. Eu cred că sunt lucruri de bun simț”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Consilierii locali nu au fost de acord cu termenii de parcare, timpii de parcare, însă au avut obiecțiuni și în privința abonamentelor lunare. Consilierul Paul Onișa a spus că toate parcările sunt realizate prin contribuţia cetăţenilor și că municipalitatea nu ar trebui să apeleze la astfel de mijloace pentru a obține profit.

”Cele mai multe parcări sunt binevenite şi amplasate în locuri în care oamenii chiar au nevoie să ajungă acolo, cum ar fi Piaţa Mare, în dreptul băncilor, magazinelor. Eu cred că Botoşaniul nu ar trebui să apeleze la astfel de mijloace să obţină primăria profit, avem multe alte mijloace şi locuri de unde putem obţine profit şi să facem economii. Ar trebui să existe un regulament suplu. Nu apelăm decât la o hărțuire împotriva cetățenilor. Dacă vreți să faceți economie, nu mai plantați în aprilie-mai panseluțe care rezistă două-trei luni și după aia puneți altele”, a menționat Onişa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *