Consilierul local Corneliu Furtună vrea ca parcările concesionate să fie evidențiate printr-un semn distinctiv

loc parcare concesionatLocurile de parcare concesionate vor fi făcute publice pe site-ul Primăriei Botoşani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că aplicaţia Botoșani City Report va fi modificată, iar botoșănenii vor putea afla informații în cel mai scurt timp privind parcările din municipiu, concesionate și neconcesionate.

like facebookSe va publica pe site-ul primăriei lista tuturor locurilor de parcare care sunt concesionate sau nu sunt concesionate. Dacă un cetăţean doreşte să verifice o parcare, dacă este concesionată sau nu, îi va apărea clar ce locuri sunt disponibile în acel moment”, a spus Cosmin Andrei.

Declarația a fost făcută în ședința de Consiliu Local, după ce consilierul Corneliu Furtună a propus ca parcările concesionate pe un an de pe domeniul public să fie evidențiate în mod unitar printr-un semn distinctiv emis de Primăria municipiului Botoșani.

În acest fel ar exista o evidență foarte clară a parcărilor concesionate într-un an și a sumelor venite la buget și nu se vor mai întâlni situații în care cineva vine acolo și scrie ”rezervat” și nu știm dacă e cu adevărat rezervat sau nu. Mai sunt numere de acord, dar nu mai știu nici măcar locatarii zonelor învecinate dacă ăla a mai plătit sau nu”, a spus Corneliu Furtună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *