VIDEO Un botoşănean a căzut în Dunăre după ce a încercat să prindă bacul

barbat cazut in dunareUn botoşănean a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce a căzut, duminică seara, în Dunăre în încercarea de a prinde bacul pentru a se duce la muncă. Bărbatul a sarit de pe mal pe bacul care se pregatea chiar atunci sa plece, însă s-a dezechilibrat si a cazut de pe vas, dar a avut noroc cu geaca de fas pe care o purta. Aceasta s-a umflat si a functionat ca un flotor, pana cand martorii au reusit sa il traga la mal.

Incidentul a avut loc duminica seara, in Galati. Barbatul lucreaza cu ziua la o ferma viticola din Tulcea si face naveta cu bacul. Duminica a ajuns in locul de imbarcare chiar dupa ce vasul s-a pus in miscare. Dar, nu s-a resemnat ca pierde cursa. Si-a facut curaj si a sarit, cu gandul ca, dintr-un salt, va ajunge la bord. A cazut insa in Dunarea inghetata. Colegii barbatului, aflati deja pe bac, dar si cativa martori, au sarit repede sa-l ajute.

like facebookIn cele din urma, omul a fost scos teafar din apa rece ca gheata.

Botoşăneanul a fost condus apoi la caldura, in cabina comandantului, si i-au fost date si haine uscate. La fata locului a sosit si o ambulanta.

Dupa ce si-a mai venit in fire, medicii i-au permis omului sa plece. Barbatul si-a continuat drumul spre Tulcea, impreuna cu colegii sai, si a ajuns, intr-un final, si la serviciu.

Sursa: ProTv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *