VIDEO Baie de mulţime făcută de primarul Ovidiu Portariuc la Revelionul Pensionarilor. Doamnele l-au luat cu asalt

ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor1Primăria a organizat, sâmbătă seara, Revelionul Pensionarilor în cinci restaurante din municipiul Botoşani.

Primarul Ovidiu Portariuc însoţit de prefectul Costică Macaleţi şi viceprimarul Cosmin Andrei le-au făcut pensionarilor câte o vizită în timpul petrecerilor.

Prima dată au poposit la restaurantul Mioriţa, acolo unde erau aşteptaţi de două săli pline de seniori. Primarul le-a urat petrecere frumoasă tuturor participanţilor.

ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor„Vreau să vă urez bun venit, mă bucur că ne revedem după o perioadă atât de lungă. Vreau să vă transmit din partea executivului primăriei toate urările de bine pentru acest an. La mulţi ani, multă sănătate şi bucurie pentru dumneavoastră, pentru copii, nepoţi. Vreau să vă asigur de tot sprijinul şi preţuirea noastră”, a fost mesajul primarului.

like facebookAcesta a intrat ulterior într-o horă şi a fost luat cu asalt de doamne ce au ţinut să facă măcar un dans cu edilul. Pe de altă parte, prefectul a fost mai rezervat, acesta fiind încă în doliu după decesul soţiei.

Vizitele celor trei au continuat şi la restaurantele Belvedere, Casa Lux, Maria şi Rapsodia.

ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor5ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor4ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor2ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor1revelion pensionari5revelion pensionari4revelion pensionari3revelion pensionarirevelion pensionari1revelion pensionari2ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor6ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor8ovidiu portariuc la revelionul pensionarilor9cosmin andrei revelionul pensionarilor1cosmin andrei revelionul pensionarilor2cosmin andrei revelionul pensionarilor

2 thoughts on “VIDEO Baie de mulţime făcută de primarul Ovidiu Portariuc la Revelionul Pensionarilor. Doamnele l-au luat cu asalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *