Scandal cu sesizări penale la Staţiunea Popăuţi

contor ruptStaţiunea Popăuţi este implicată într-un nou scandal fiind depuse şi reclamaţii la poliţie. Este vorba despre o anchetă afltă în derulare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Un fermier, Luigi Ionescu l-a reclamat pe şeful Staţiunii pentru abuz în serviciu.

Acesta susţine că are încheiat un acord cu vechea conducere a Staţiunii ce prevedea un racord separat la reţeaua electrică pentru alimentarea fermei sale. Fermierul susţine că după schimbarea conducerii instituţiei au început şicanele şi s-a contor pe stalpajuns până în situaţia în care instalaţia sa electrică a fost pur şi simplu smulsă de pe stâlp de angajaţii instituţiei.

” Am să solicit să îmi plătească toate pagubele pe care le înrgeistrez din cauza lipsei energiei electrice. Au ajuns să mă debranzeşe şi au aruncat pur şi simplu contorul pe câmp, putând să se electrocuteze oricine trecea prin zonă. Eu am vorbit la Eon şi au spus că racordul era legal”, a declarat Luigi Ionescu.

like facebookDe cealaltă parte, conducerea Staţiunii are cu totul altă versiune. Directorul Traian Atanasiu a explicat că fermierul este branşat ilegal la linia staţiunii, iar reprezentanţii Eon l-au somat să îşi ia angajamentul că îl debranşează pentru că există pericol de incendiu. Mai mult decât atât, acesta susţine că instituţia nici nu poate vinde energie electrică şi femierul nu şi-a achitat factura. Cât priveşte acordul încheiat cu vechea conducere, acesta susţine că nu s-a respectat noţiunea de racord separat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *