Noi modificări privind semnalizarea rutieră pe mai multe străzi din municipiu

masini blocate botosaniReprezentanţii Comisiei de sistematizare a circulaţiei au decis, vineri, să facă câteva modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani, urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor. Astfel, pe strada Ocolitor Pacea, sens Cornişa, spre Manoleşti Deal va fi montat un indicator cu ”Oprirea interzisă”, datorită faptului că este o zonă cu alunecări de teren.

like facebookDe asemenea, va fi montat un indicator cu ”Drum înfundat” pe Aleeea Cireșului (bucata de drum de la Maternitate spre Protecția Copilului). Reprezentanții comisiei de sistematizare au mai decis, în urma solicitărilor unor cetățeni, să se înfiinţeze o trecere pietoni la intersecţia Strada Împărat Traian cu Strada Zimbrului, iar la intersecția străzilor Împărat Traian cu Cornului să fie montată o oglindă rutieră.

Gheorghe Ursuleanu, membru în Comisia de sistematizare rutieră, a declarat că anul acesta va fi prinsă în programul de investiții și semaforizarea intersecţiei Petru Rareş cu Puşkin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *