Directorii de la Nova Apaserv au cerut bonus la salariu. Ce răspuns au primit!

nova apaserv botosaniDirectorii societății Nova Apaserv Botoșani au solicitat un bonus la salariul pe care îl primesc din profitul societății, însă președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a respins cererea acestora. El spune că o astfel de solicitare, făcută la sfârșitul anului trecut, nu are ”sorți de izbândă”.

like facebookVoiau la un moment dat o sumă variabilă din profit cu care eu nu am fost de acord. Am spus că în momentul în care se finalizează toate investițiile pe care le avem pe POS Mediu 1, putem discuta și un bonus. Legislația prevede că membrii Consiliului de Administrație și directorii de acolo, în contextul în care își îndeplinesc acele contracte de management, pot să primească și o sumă variabilă funcție de profit”, a spus Sorescu.

Salariul directorului Nova Apaserv Botoșani, Gabriel Cârlan, a fost stabilit în 2014 la 12.000 de lei brut. Societatea are în prezent cinci directori.

 

2 thoughts on “Directorii de la Nova Apaserv au cerut bonus la salariu. Ce răspuns au primit!

  1. In cazul meu, valoarea facturii la apa este dubla valoric facturii la energie electrica. Doar eu cred ca apa e prea scumpa?!! Ca sa nu mai zic de calitatea ei….e bine sa auzim ca au si profit cu asemenea salarii, dar nu mai bagati mana pana la cot in buznarele noastre..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *