VIDEO Un tânăr s-a certat cu iubita şi a vrut să se sinucidă cu maşina. S-a izbit în trei capuri de pod şi s-a rotit prin aer

vw passat accident hudum4O ceartă cu iubita s-a transformat într-o tragedie pentru un tânăr din Botoşani. Băiatul, de 26 de ani, a băut câteva pahare, iar apoi s-a urcat la volanul unui VW Passat, şi-a sunat un prieten să vină după el cu maşina, apoi s-a vrut să se sinucidă izbindu-se în trei capuri de pod şi rotindu-se cu maşina la 180 de grade.

Protagonistul acestor scene a fost Cătălin Lavric ce s-a urcat, fără permis, la volanul unui VW Passat. A ieşit din municipiul Botoşani, iar la intrare în localitatea vw passat accident hudum3Hudum s-a izbit în trei capuri de pod de pe partea stângă a drumului apoi maşina s-a rotit în aer şi a aterizat în şanţ. Maşina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.
like facebookA suferit o fractură la femur şi mai multe plăgi la cap, însă a rămas conştient şi a vut să iasă prin geamul maşinii, numai că autovehiculul fiind înclinat la 45 de grade din cauza şanţului a fost la un pas să vină peste el.

vw passat accident hudum1Norocul său a fost o patrulă mixtă de jandarmi şi poliţişti ce era în zonă şi care au sărit să sprijine maşina ca să nu strivească şoferul. Două echipaje de poliţie, unul de pompieri şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului. Tânărul a fost transportat la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Din primele rezultate se pare că tânărul a fost decis în acţiunea sa, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare. Poliţiştii nu l-au putut testa cu etilotestul, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice.

vw passat accident hudum2

5 thoughts on “VIDEO Un tânăr s-a certat cu iubita şi a vrut să se sinucidă cu maşina. S-a izbit în trei capuri de pod şi s-a rotit prin aer

  1. Prost sa fii…noroc ca esti..asta e motto-ul acestui cretin norocos..poate daca merlea aveau altii sanse de viata prin organele sale..dar na..succes data Viitoare prostului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *