Licitația câștigată de Victor Construct pentru locuințele sociale din Cișmea, contestată

ANL CismeaFirma ABC CON a contestat licitaţia organizată de Primăria Botoșani pentru construcția a 72 de locuințe sociale în cartierul ANL Cişmea. Firma desemnată câștigătoare a fost Victor Construct, care a venit cu oferta cea mai avantajoasă, 5,89 milioane lei, în condițiile în care valoarea estimată a lucrării a fost de 9,53 milioane lei. Contestaţie a fost depusă la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

Asta este legislația în achiziții publice în România, care permite ca ofertantul care vine cu cea mai mică sumă să câștige licitația. Există o comisie de licitație care desemnează câștigătorul pe baza unui punctaj și a unei legislații în vigoare. Doar ei pot decide și sunt responsabili pentru aceste lucruri”, a spus primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

like facebookMinisterul Dezvoltării a alocat bani pentru construcția a 72 de locuințe sociale în municipiul Botoșani, în cartierul Cișmea, șase blocuri, cu 50 apartamente cu două camere și 22 apartamente cu o cameră. Municipalitatea a primit pentru începerea lucrărilor 1,8 milioane lei.

One thought on “Licitația câștigată de Victor Construct pentru locuințele sociale din Cișmea, contestată

  1. Normal VICTOR IMPORT EXCROC cistigator si pe urma acte aditionalece vor depasi cu mult valoarea estimata iar noi vom ramine cu lucrari neterminate sau de proasta calitate veziteatrul str PRIMAVERII si multe altele. Excrocherii marca Victor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *