Compania Tehnic Asist: Investigațiile DNA nu privesc acțiuni sau aproiecte ale companiei

Tehnic Asist BotosaniReprezentanții companiei Tehnic Asist au reacționat, duminică, la comunicatul Direcției Naționale Anticorupție potrivit căruia a fost extinsă urmărirea penală față de administratorul firmei, Mirel Vlas.

Aceștia susțin că investigațiile procurorilor nu privesc acțiuni sau aproiecte ale companiei, iar Mirel Vlas are calitatea de suspect.

like facebookIată punctul de veder al Tehnic Asist SRL Botoșani:

Administratorul companiei, domnul Vlas Mirel are calitatea de suspect în cauza aflată în cercetare la DNA – Serviciul Teritorial Oradea, investigațiile procurorului având ca obiect acte materiale ce NU privesc acțiuni sau proiecte ale companiei; în acest sens, compania Tehnic-Asist NU are nicio calitate in dosar.

Domnul Vlas Mirel a formulat declarații în cauză și NU dorește să afecteze confidențialitatea fazei de urmărire penală, motiv pentru care se va limita strict la a formula probatorii în cadru procesual, fără a comenta și fără a se implica în dispute ce implică oameni politici.

Asigurăm toți colaboratorii noștri de întreaga noastră disponibilitate în a se afla adevărul și reconfirmăm faptul că niciun contract încheiat de către compania Tehnic-Asist NU face obiectul cercetărilor în respectiva cauză.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *