VIDEO Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Valerian Sănduc

inmormantare sanduc14Fostul director al Primăriei Botoşani, Valerian Sănduc, a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum de sute de persoane. Slujba de înmormântare ţinută la Biserica Vovidenia a fost oficiată de patru preoţi, iar la înmormântare au participat sute de persoane.

Rude, prieteni, foşti colegi, precum foştii edili Cătălin Flutur sau Florin Egner, bancheri, precum Mitrucă Puşcaşu, de la OTP Bank şi Dumitru Arpinte, de la Banc Post, șefa IŞJ, Mihaela Huncă, fostul director al zonei metropolitane, Cătălin Olaru, precum şi mulţi angajaţi din primărie.

like facebookCortegiul funerar a pornit dinspre biserică pe la locuinţa fostului director economic, apoi a poposit la Primărie. Acolo, Florin Egner a ţinut un discurs în care a descris impresionanta carieră a lui Valerian Sănduc, cel mai longeviv director economic al unui oraş din România.

inmormantare sanduc4
inmormantare sanducinmormantare sanduc1inmormantare sanduc2inmormantare sanduc5inmormantare sanduc6inmormantare sanduc7inmormantare sanduc8inmormantare sanduc9inmormantare sanduc10inmormantare sanduc11inmormantare sanduc12inmormantare sanduc13inmormantare sanduc15inmormantare sanduc16inmormantare sanduc17inmormantare sanduc18

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *