Accident de muncă la societatea Victor Construct

ambulanta upuUn angajat al societății Victor Construct a ajuns la spital în urma unui accident de muncă. Evenimentul a avut loc, joi, când Ioan F., de 51 de ani, se afla la punctul de lucru din localitatea Leorda, al societaţii sus-menţionate şi efectua lucrări de betonare-egalizare la un cămin, împreună cu alţi cinci colegi. La terminarea lucrării, muncitorii au intenţionat să iasă din zona căminului aflat într-o groapă cu o adâncime de 4-5 metri, folosind o scară din lemn.

like facebookLa un  moment dat, o porţiune de pământ s-a desprins de sub ţeava de aducţiune împingând scara către interiorul gropii în care se aflau muncitorii . În cădere, scara l-a surprins şi lovit pe numitul  F.I. în zona capului şi a umărului drept. Întrucât acesta acuza dureri la  cap şi braţul drept, a fost transportat cu autoturismul societaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati  Botoşani în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind  diagnosticat cu fractură de  vertebră C7, la coloana cervicală, fiind transferat ulterior către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

Evenimentul va fi cercetat de către angajator, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *