ÎCCJ s-a pronunţat din nou în dosarul Regii Păcănelelor. Vezi ce a decis!

viorel danuta la dna suceava
Viorel Dănuță, la intrarea în sediul DNA Suceava

Oamenii de afaceri Costel Calistru şi Viorel Dănuţă precum şi inspectorul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Ioan Teodorescu, vor mai sta încă 30 de zile în arest preventiv.

Singura deosebire între cei trei este că Viorel Dănuţă execută arestul preventiv la domiciliu. Înlta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, joi, recursurile formulate de cei trei împotriva deciziei date de judecătorii Curţii de Apel Suceava privind prelungirea măsurilor preventive.
Avocatul patronului de la hotelul şi restaurantul Tex a solicitat măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, iar cel al patronului de la Rediu înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, aceeaşi solicitare venind şi din partea inspectorului Ioan Teodorescu.

like facebookCei doi oameni de afaceri sunt acuzaţi că au pus la cale o adevărată escrocherie cu aparatele de păcănele prin modificarea sitemelor informatice precum şi prin nedeclararea lor pentru evitarea dărilor către stat. Aceştia erau sprijiniţi de inspectorul ONJN care le asigura protecţie şi îi anunţa de controale.

Prejudiciul în acest dosar este estimat la peste 3,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *