Află ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 15-21 ianuarie!

FB 15-21.01.2016Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Iubitorii de film au de ales între 16 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookThe Revenant este vedeta săptămânii la CineGrand. Filmul este  inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

The hateful eight este o altă producţie de succes. La şase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept „Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue.

Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului. Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob (Bichir), cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray (Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers (Dern). Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă deloc la Red Rock…

Ride along 2 este partea a doua a unei comedii cu impact mare la public. În comedia Un polițist și jumătate, agentul de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, i se alătură lui James Payton (Cube)—un detectiv coleric al Departamentului de Poliție din Atlanta—pentru a patrula străzile din Atlanta.

În încercarea de a dovedi că este mai mult decât un dependent de jocuri video, Ben încearcă să-i arate viitorului său cumnat că merită să se însoare cu Angela, sora lui James.  În timpul unei patrule ce trebuia să fie fără evenimente, Ben se implică în cel mai recent caz al detectivului…și trăiește cele mai nebune 24 ore din viața lui.

Nu numai că noaptea lor nebună i-a condus la cel mai notoriu criminal din Atlanta, Ben a jucat un rol crucial în arestarea lui…și astfel lui James i-a fost mult mai greu să nu îi dea binecuvântarea pentru a se însura cu Angela.

Continuarea începe după aproximativ un an de la ultima aventură a eroilor noștri. Planurile pentru o călătorie rapidă în Miami se duc pe apa sâmbetei când activitățile lor de poliție neortodoxe îi pun într-o situație compromițătoare care amenință să submineze un caz major… și ziua de nuntă a lui Ben și Angela.

Ben, nefiind mulțumit să lucreze ca agent de pază, a absolvit recent academia și aspiră să devină detectiv ca viitorul său cumnat. Însă James nu crede că e potrivit pentru munca de detectiv. Cu nunta care se apropie cu repeziciune, începătorul predispus la accidente se concentrează pe planificare dar vrea să i se alăture mentorului său în ce trebuia să fie o călătorie de rutină din Atlanta în Miami.

La cererea lui Angela —și la permisiunea reticentă a Locotenentului Brooks’, James îl ia pe Ben la Miami, fără nici o tragere de inimă, pentru a verifica un pont legat de un caz pe care încearcă să îl rezolve.

Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *