Maşină făcută praf după ce s-a înfipt într-un refugiu pentru tramvai

opel astra izbit in refugiu tramvai1O maşină a fost făcută praf, joi seară,  după ce s-a izbit într-un refugiu pentru tramvai.

Evenimentul rutier s-a întâmplat pe Calea Naţională în zona companiei Electroalfa când Gheorghe I., de 60 de ani, aflat la volanul unui Opel Astra, ce venea dinspre Cătămărăşti Deal, a pierdut controlul volanului şi a intrat în refugiu.

Din fericire bărbatul nu a păţit nimic, însă maşina a fost serios avariată.

2 thoughts on “Maşină făcută praf după ce s-a înfipt într-un refugiu pentru tramvai

  1. Am trecut ieri seara prin zona si vreau sa va zic ca refugiul l-am observat foarte tarziu. Si ma gandeam ca cineva care nu ar cunoaste zona , sau l-ar observa mai tarziu ca mine, l-ar lua din plin….marcajul de pe asfalt nu se mai vedea,iar marcajul de pe refugiu era atat de murdar incat nu se mai vedea nici ala.

  2. SE PARE CA IN ACEA STATIE SAU UNA DIN ZONA LIPSESTE SI INDICATORUL DE OCOLIRE SI NU ESTE SINGURA ANOMALIE A DIRIJARII TRAFICULUI IN BT.VEZI PRIORITATEA LA IESIRE DIN KAUFLAND CIND POTI FI LOVIT CHIAR DACA ESTI PE VERDE LA POSTA DIN PRIMAVERII UNDE MARCAJELE DE ASFALT NU BAT CU SEMAFOARELE SI MULTE ALTELE DAR CE SA FACI CU NISTE INCOMPETENTI SPRE TIMPITI CA SEMENIUC SAU CUM IL CHEAMA DE LA EDILITARE IN FRUNTE CU RETARDATUL PORTARIUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *