Bugetul municipiului Botoşani, supus dezbaterii publice. Vezi cum a fost structurat și ce investiții se au în vedere!

Primaria BotosaniProiectul bugetului local pe anul 2016 a fost făcut public de municipalitate. Veniturile totale propuse pentru acest an sunt de aproape 200 milioane lei, la fel și cheltuielile se ridică la aproape 200 milioane lei. Cheltuielile sunt structurate pe două secţiuni, respectiv cheltuieli de funcţionare în sumă de peste 177 milioane lei, respectiv cheltuieli de dezvoltare în sumă de aproape 22 milioane lei.

like facebookBanii cuprinși la secţiunea dezvoltare sunt pentru Parcul Cornişa, reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”, reabilitarea termică a blocurilor, execuţie utilităţi ansamblu locuinţe Şoseaua Iaşului, locuinţe sociale ANL Cişmea, extindere reţea de distribuţie gaza naturale pe străzile Oituz şi Împărat Traian, precum și pentru realizarea sensului giratoriu în intersecţia Bulevardul Eminescu – Strada Petru Rareş.

De asemenea, în anul 2016 se are în vedere finanţarea lucrărilor la următoarele investiţii: reabilitare si modernizare strada Maramures, amenajare statii transport în comun, Platforma subterana de gunoi menajer, iluminat cu LED Bd Mihai Eminescu (proiectare si executie). amenajare cimitire, amenajari intrari in municipiu, amenajare locuri de joaca, reabilitarea, modernizarea şi extinderea grădinii publice „Mihai Eminscu”, relocare Gradinita nr. 24, sistem antiincediu şi nocturna Stadion Municipal.

Vezi aici proiectul de buget!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *