Directorul Urban Serv, despre intervențiile pe străzile din municipiu: Ne-am străduit să le ținem sub control. Se putea interveni mai bine

deszapezire botosaniMai mulți botoșăneni s-au declarat nemulțumiți de modul cum au intervenit utilajele de la Urban Serv pe străzile din municipiu. Aceştia au acuzat că pe străzile secundare, dar și pe trotuare nu s-a intervenit cu material antiderapant, lăsându-le să devină patinoare. Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, recunoaște că unele străzi din municipiul Botoșani au lăsat de dorit, fiind mai puțin circulabile.

like facebookLa nivelul societății ne-am străduit să ținem sub control străzile și trotuarele. Au fost zone în oraș unde nu am reușit să intervenim. Am făcut o analiză după toate informațiile pe care le-am primit, culmea este că de când s-a înființat portalul la primărie, reclamațiile merg mai mult acolo și nu spre dispecerat. Aș face un apel către cei care au de făcut o sesizare în acest sens să facă prin dispecerat, mai ales după ora 16.00, pentru că tot ce se face pe intervenție se face prin dispeceratul Urban Serv. Se putea interveni mai bine, cu o mai bună organizare”, a menționat Drelciuc.

 

 

3 thoughts on “Directorul Urban Serv, despre intervențiile pe străzile din municipiu: Ne-am străduit să le ținem sub control. Se putea interveni mai bine

  1. Avem o săptămână sau două de iarnă cu zăpadă într-un sezon și atunci nu poți circula cum trebuie prin Botoșani. In seara de 07 ianuarie 2016 pe trotuarul de pe Bulevard trebuia să te lupți să mergi , pentru că nu s-a deszăpezit deloc. Deși este o zonă circulată ,trotuarele erau pline de zăpada afânată .

  2. La o zapada mai mare cred ca va cam luati talpasita cu totii ,sunteti la pamant si nu vreti sa recunoasteti!!!!! Aveti onoarea si bunul simt si recunoasteti situatia adevarata despre utilajele care sunt vai de mama lor.

  3. Sa inteleg ca tot cetatenii sunt de vina pentru ca nu aduc la cunostinta dumneavoastra zonele cu probleme si nu va puteti face treaba ? . Dar banii se incaseaza integral de la Primarie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *