Jaf ca-n filme! O femeie şi-a pus cagulă şi a intrat cu un cuţit peste vecina ei să o jefuiască. Vezi cum s-a terminat totul!

femeie cu cagulaO femeie a vrut să facă un jaf ca-n filme, însă a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost deconspirată de victimă. Simona Prelipceanu, de 28 de ani, din comuna Coşula, a aflat că o vecină de-a sa a primit, în luna octombrie anul trecut, 350 de euro de la bărbatul ei care era plecat la muncă în străinătate.

A luat o căciulă pe care şi-a tras-o pe faţă şi un cuţit şi a intrat peste vecină în casă. A început să o ameninţe spunând să îi dea toţi banii din casă. Vecina, ce era împreună cu fiul ei de 13 ani, i-a tras căciula de pe faţă şi a recunoscut-o, iar hoaţa a abandonat planul fugind din casă. A doua zi femeia atacată s-a dus la poliţie şi a depus plângere, iar spre drum spre casă s-a întâlnit cu atacatoarea.

like facebook Cea din urmă a rugat-o să o ierte, însă când i s-a spus că deja este înregistrată plângerea la poliţie, a început să o lovească şi să o ameninţe că o va urmări pas cu pas. În cele din urmă, Simona Prelipceanu a fost arestată preventiv, iar în această săptămână, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *