Exclusiv! Consiliul Judeţean, dat în judecată de un fost șef de partid pentru că i-a făcut publice datele personale

marius cristescu pp dd la prefecturaConsiliul Judeţean Botoșani a fostdat în judecată de un fost șef de partid pe motiv că i-au fost publicate datele cu caracter personal pe site-ul instituţiei.

Este vorba despre Marius Cristescu, fost președinte al PP-DD și fost consilier local, care a deschis un proces la Judecătoria Botoşani prin care cere daune morale de 100.000 de lei de la instituţie.

like facebookAcțiunea a fost deschisă după ce Cristescu a asistat, la sfârşitul anului trecut, la proba interviului susținută în cadrul concursului pentru funcţia de manager al Centrului de Promovare şi Conservare a Culturii. Membrii Comisiei de examen i-au cerut să prezinte buletinul pentru a fi legitimat, apoi a asistat la probă, fără a avea vreo implicare în aceasta. Ulterior, a văzut că i s-au publicat toate datele personale pe site-ul instituţiei, deşi nu i s-a spus acest lucru.

” M-am trezit cu CNP, adresă, tot, publicat pe site-ul CJ. Am verificat pe la câteva bănci şi magazine care oferă produse în rate să nu fi făcut cineva credit în numele meu. Nici măcăr nu ştiu dacă acel angajat care a pus datele pe site are acreditare de a lucra cu date cu carater personal”, a declarat Marius Cristescu.

 

One thought on “Exclusiv! Consiliul Judeţean, dat în judecată de un fost șef de partid pentru că i-a făcut publice datele personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *