Accident cu victimă produs de un șofer băut. Mașina a ajuns în șanț

politisti accident noapteaAccident cu victimă, miercuri seară, în localitatea Havârna. Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe DC 940,  a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit carosabilul, ajungând în șanțul de la marginea drumului.

like facebookÎn urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, pasager pe locul dreapta față în autoturism, care a fost transportat la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, care la momentul prelevărilor mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *