O botoşăneancă prezice viitorul vedetelor din România. Cine este tânăra astrolog care face furori la TV

astrologul Roxana Lusneac - BotosaniO botoşăneancă a devenit un astrolog de succes în România, fiind recunoscută pentru previziunile exacte legate de vedete de primă mână. A prezis viitorul unor vedete precum Simona Halep, Gigi Becali sau Ştefan Bănică.

Roxana Luşneac are 26 de ani şi practică astrologia vedică de aproape patru ani. A făcut stagii în Statele Unite ale Americii, iar de doi ani se ocupă de horoscop şi previziuni la posturi centrale de televiziune şi în cele mai cunoscute tabloide din România, Cancan, Spynews sau Wowbiz.

like facebookAm făcut cursuri în SUA de astrologie. Succesul nu ţi-l garantează nimeni niciodată, dar, atât timp cât esti serios şi vrei să progresezi, contează foarte mult să munceşti. Am făcut acum şi o scoală de televiziune. Încerc să evoluez”, a declarat, pentru BotosaniNews, Roxana Luşneac.

astrologul Roxana Lusneac -BotosaniFostă elevă la Colegiul Naţional AT Laurian, Roxana a terminat Facultatea de litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar apoi a găsit pasiunea pentru astrologie. A luat lecţii de la un guru american, iar acum este se ocupă de viitorul vedetelor. Nu este un lucru uşor, dar îl face cu plăcere.

Nu este uşor. Te loveşti mereu de diverse obstacole, dar, ca în orice lucru, contează să ai un gram de noroc şi să îţi urmezi pasiunea. Eu nu fac ceea ce fac pentru cei care nu cred, ci o fac pentru că mie îmi place şi pentru acei oameni care au nevoie de un sfat şi de o îndrumare. Asta mă motivează zi de zi să continui”, a adăugat Roxana.

astrologul Roxana Lusneac -BotosaniTânăra din Botoşani, care ajunge cât de des poate la părinţii din municipiu, are colaborări dese cu Antena Stars, Kanal D sau Prima TV. De altfel, ea a mers, marţi seară, la Antena Stars, unde, în cadrul emisiunii Agentul Vip, a făcut previziuni despre viitorul Valentinei Pelinel şi a Alinei Borcea.

În viitorul apropiat are în vedere să scrie o carte despre interpretarea astrologiei vedice, una din cele mai vechi din lume, pe care o şi practică. Şi asta pentru că îşi doreşte să progreseze în ceea ce face.

Anul trecut, Roxana a prezis că Simona Halep nu va ajunge numărul 1 mondial WTA, că Ștefan Bănică va avea probleme în cuplu cu iubita sa Lavinia, dar și că Oana Lis va pierde o sarcină.

astrolog Roxana Lusneac - Botosani

roxana lusneac - botosaniroxana lusneac -botosaniroxana lusneac- botosani

roxana lusneac- la prima tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *