Doi medici neurochirurgi și-au început activitatea la Spitalul Județean. De când va funcționa Compartimentul neurochirurgie

spitalul judetean mavromati botosaniSpitalul Județean a primit aprobare de la Ministerul Sănătății pentru înființarea Compartimentului de Neurochirurgie din cadrul unității. Medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, a declarat că acest compartiment va deveni funcțional după ce Consiliul Județean va aproba noua structură a spitalului și după ce se va face dotarea necesară a acestuia.

like facebookSunt doi neurochirurgi care s-au prezentat la spital și care își desfăsoară activitatea. Ei asigură deja consulațiile pe secții iar după amenajarea acesteia vor fi făcute și intervenții chirurgicale ca să nu mai meargă pacienții la Iași. Pacienții care necesită consult chirurgical nu mai sunt trimisi la spitalele din Iași, ci consultațiile se acordă la Botoșani”, a spus Bercea.

Noul compartiment va funcționa pe secţia Oftalmologie a Spitalului Județean și va deveni funcțional cel mai probabil până la sfârșitul lunii ianuarie.

 

One thought on “Doi medici neurochirurgi și-au început activitatea la Spitalul Județean. De când va funcționa Compartimentul neurochirurgie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *