Când pot depune școlile cererile de finanțare în cadrul programului Erasmus!

Inspectoratul Scolar Botosani isjPentru a solicita finanțare în cadrul programului Erasmus+ toți beneficiarii instituționali, atât candidații cât și partenerii, trebuie să se înregistreze pentru obținerea unui Cod de Identificare a Participantului, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Fără acest cod nu se poate beneficia de finanțare pentru niciuna din componentele programului. Odată obținut, acesta este valabil pentru toate proiectele care vor fi depuse ulterior.

like facebookTermenele limită până la care unitățile școlare și instituțiile educaționale din învățământul preuniversitar pot depune solicitări de finanțare la la Agenția Națională din România (ANPCFEFP) în anul 2016 sunt următoarele: 2 februarie pentru proiecte de mobilitate pentru educație școlară, inclusiv proiecte de mobilitate pentru formare profesională și 31 martie pentru proiecte de parteneriat strategic pentru educația școlară( proiecte doar între școli), proiecte de parteneriat strategic pentru formare profesională.

În această perioadă, atât Inspectoratul Școlar Județean cât și unitățile de învățământ realizează parteneriate, iar la nivel județean au loc activități de informare pentru ca pe viitor să avem cât mai multe proiecte de acest gen. Aceste proiecte aduc o valoare în plus educație naționale prin parteneriate internaționale”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Formularele se depun doar online și se trimit până cel târziu la ora 13.00, ora României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *