Directorii de școli vor susține concursuri. Vezi când ar putea fi organizate acestea!

directori scoliDirectorii unitățile de învățământ vor susține concursuri pentru fixarea pe funcții. Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că cel mai probabil acestea vor fi organizate începând cu luna aprilie, după ce la nivel național vor fi organizate cu prioritate concursuri pentru ocuparea posturilor rămase încă vacante pentru inspectori școlari generali, inspectori generali adjuncți și directori ai caselor corpurilor didactice.

like facebookPână la sfârșitul lunii ianuarie se finalizează metodologia de concurs, astfel încât  cel mai probabil în aprilie se va organiza mult așteptatul concurs pentru directori și directori adjuncți pentru unitățile de învățământ. 2015 a fost primul an în care au demarat acest concursuri. Având în vedere că la nivel național mai există încă posturi vacante de inspectori școlari generali, generali adjunct și directori ai caselor corpurilor didactice, probabil în perioada următoare se va începe cu aceste concursuri, după care vor fi cele cu directorii de școli”, a declarat Huncă.

Directorii de școli nu au mai susținut concursuri de fixare pe post din 2008. La nivelul județului Botoșani sunt 130 de directori generali și peste 30 de directori adjuncți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *