Primarul Portariuc: DNA a mai solicitat înscrisuri de la Primăria Botoșani

ovidiu-portariuc-primar-botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat, marți, că procurorii DNA au mai solicitat  înscrisuri de la primărie, în ultima perioadă. El a spus că documentele cerute au vizat contractele de consultanță realizate de municipalitate în mandatul 2008-2012, ”tot pe o speță legată de un conflict de interese, respectiv contractele realizate între Primăria Botoșani și societatea Avensa din Iași”.

like facebookA fost pusă la dispoziție toată documentația. Noi nu suntem în măsură să judecăm frecvența acestor vizite, ci suntem la dispoziția organelor de anchetă pentru a face lumină și a preîntâmpina și în viitor asemenea cazuri”, a declarat Portariuc.

Contractele dintre municipalitatea din Botoșani și Avensa Consulting SRL Iași s-au derulat în perioada 2007- 2011 și au vizat asigurarea consultanței pe mai multe proiecte europene, printre care și cel privind reabilitatea sistemului de termoficare, dar și cel privind reabilitarea principalelor artere de circulație din Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *