FOTO DNA la Primăria Botoșani şi la Consiliul Judeţean

perchezitii dna primarie 1Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins, marți dimineață, la Consiliul Judeţean şi la Primăria Botoșani.

La Primărie, reprezentanţii DNA au mers în în biroul viceprimarului Cosmin Andrei, unde a fost chemat și șeful Compartimentului de informare cetățeni, Iulian Ciubotaru, tema discuției fiind acordarea locuințelor ANL în cartierul Cișmea. Anchetatorii au stat în birou o oră.

Au fost ridicate înscrisuri, au fost solicitate documente din partea colegilor într-o speță legată de acordarea unor locuinț ANL în mandatul 2008-2012. Așa cum am mai spus, vom sprijini demersurile autorităților de a face lumină în aceste cazuri și am solicitat colegilor să pună la dispoziție în timp util toate documentele solicitate. O parte din documente au fost ridicate, o parte vor fi trimise către procurorii de caz, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

like facebook La CJ, ancheta vizează modernizarea unor drumuri.

perchezitii dna primarie

perchezitii dna 2

 

2 thoughts on “FOTO DNA la Primăria Botoșani şi la Consiliul Judeţean

  1. A inceput campania electorala cu DNA : dupa Flutur urmeaza si alt cap incoronat din Primarie, respectiv cumatra, doamna de fier, managerul public, doamna Z., una din cele mai inversunate sustinatoare a firmei Avensa Consulting.
    Portariuc se bucura degeaba, urmeaza si el in curând, de data asta cu alta firma de consultanta, a PSD, VMB Partners detinuta de actualul ministru al Comunicatiilor, Maria Sa Bostan,de unde a luat si domnia sa un comision,intr-un club din capitala.
    PAM-PAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *