Cornel Şfaiţer: Noi am oprit negocierile cu Steaua pentru Ngadeu, nu cum s-a spus că dacă îl vroia campioana îl lua

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a prezentat situaţia echipei înaintea începerii pregătirii de iarnă. Oficialul a spus că primele două transferuri au fost oficializate urmând să mai vină şi alţi jucători în linia de mijloc şi atac.

like facebook Acesta a comentat şi mult discutatul transfera al lui Ngadeu la Steaua spunând că deocamdată acesta nu este transferabil şi a sistat orice negocieri. Nu acelaşi lucru este valabil şi pentru Martinus care este posibil să plece la o echipă din Kazahstan sau Azerbaidjan

„Numeric nu stăm rău. Jucătorii care au confirmat din vară până la ultimul joc cu Chiajna au rămas în vestiarul FC Botoşani. Noi vrem să acoperim nişte posturi la care am suferit în turul campionat. Mă refer la mijlocul terenului şi toţi cei care au venit sperăm să fie cu plus. Vom vedea în partea ofensivă unde mai dorim un atacant central. Nu ne va fi uşor să-l găsim, toată lumea caută şi iarna este greu să găseşti un atacant de valoare. Dacă nu va fi să fie este clar că vom aborda etapele de campionat ce au mai rămas cu jucătorii actuali. Ngadeu este clar că rămâne la noi pentru că este un jucător foarte important şi din vară negociau cu oricine. Noi am oprit negocierile cu Steaua, chiar eu l-am sunat pe Vali Argăseală. Asta ar trebui să ne bucure pe toţi pentru că ne va ajuta în primul rând pe noi. Dacă va avea evolua bine va avea şansa unui transfer în străinătate. Martinus vom vedea ce se va întâmpla cu el. Nu ne opunem unei plecări, sunt discuţii cu echipe din Kazahstan şi Azerbaidjan, dar nu va pleca gratis”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *