Conducerea Spitalului Județean caută cardiologi la spitalele din Iași

angela turcanu si corneliu mihaiReprezentanții Spitalului Județean ”Mavromati” vor să coopteze medici cardiologi din spitalele ieșene pentru program de gărzi și activitate curentă. Și asta pentru că cei trei medici cardiologi pe care îi are în prezent Spitalul Județean nu fac față numărului mare de pacienți de pe secție. Managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, împreună cu directorul medical, Angela Țurcanu, se vor deplasa în cursul acestei săptămâni la Iași, pentru a purta discuții în acest sens cu reprezentanții Secției Cardiologie din cadrul Spitalul Clinic ”Dr. C. I. Parhon” Iasi.

like facebookAm dat lunar anunț pentru concurs în Viața medicală, am intreprins demersuri la Ministerul Sănătății, Consiliul Județean, dar nu s-a prezentat nimeni. Vrem să vedem dacă vor să vină medici de la Iași pentru gărzi și activitate curentă. Poate sunt medici din zonă care vor să vină la Botoșani”, a spus Corneliu Mihai.

Spitalul Județean are nevoie de cel puțin un medic pentru a face față situației. Din cauza numărului insuficient de medici cardiologi, conducerea spitalului a decis să reducă și activitatea în ambulatoriu la o oră, de la trei ore câte erau înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *