Un cunoscut lanț de magazine din Europa preia spațiul fostului retailer Domo

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Un cunoscut retailer din Europa a preluat spațiul în care a funcționat, până acum două luni, magazinul de electronice și electrocasnice Domo din Botoșani Shopping Center. Este vorba de lanţul internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” Jysk.

Danezii de la Jysk au preluat spațiu, urmând ca în perioada imediat următoare să înceapă o reamenajare a acestuia, deschiderea fiind preconizată cel târziu la sfârșitul lunii martie.

like facebookCel mai apropiat magazin Jysk a funcționat, până acum, la Suceava, în incita hipermarketului Real.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.300 de magazine în următoarele 41 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, China, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Singapore, Albania şi Vietnam.

Cifra anuală de afaceri a grupului este de 2,9 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 20.000 de angajaţi.

 

2 thoughts on “Un cunoscut lanț de magazine din Europa preia spațiul fostului retailer Domo

  1. Multumim.. avem Dedeman. Romani treziti-va!!! in ultimul ceas, nu mai umpleti burtile strainilor. E singura sansa sa ne recuperam tara.

  2. Pt rauvoitori…hateri etc..nu va obliga nimeni sa cumparati dar e bine de stiut ca exista concurenta…doar asa pot aparea valorile..unde nu ar fi concurenta si la apa la gaz la lumina..asa haterii sa plateasca la lumina la gaz cat vrea e -on ul Unde o sa se duca? Asa si interzisul asta cu dedeman a lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *