FOTO Maşini parcate făcute praf de un teribilist. Poliţiştii îl caută după ce a fugit de la faţa locului

dacia logan accident iasi3Trei maşini parcate, dintre care două ale unui botoşănean, au fost avariate, sâmbătă noapte, pe o stradă din municipiul Iaşi.

Evenimentul a avut loc pe strada Sarmisegetuza când un teribilist aflat la volanul unui autoturism Lancia s-a izbit în trei maşini parcate, un Audi A4, o Dacia Logan şi un Opel Astra.  Primele două maşini aparţin unui tânăr din Botoşani care a povestit că nu era acasă în momentul producerii accidentului. Din câte se pare prima maşină lovită a fost Dacia Logan, impactul fiind atât de puternic încât maşina ce era parcată în stradă a fost urcată pe trotuar.

like facebookMaşina, ce aparţine firmei unde lucrează tânărul, era înmatriculată numai de două luni, iar daunele produse se ridică la peste 4000 de euro după o primă estimare. Norocul posesorului maşinii au fost câţiva oameni din zonă care au observat accidentul şi au făcut fotografii, reuşind să prindă şi numărul maşinii Lancia, a cărui şofer a dat bir cu fugiţii după producerea accidentului. Maşina, înmatriculată în Italia, este căutată de poliţişti.

dacia logan accident iasi2dacia logan accident iasi1dacia logan accident iasidacia logan accident iasi4audi accident iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *