Activitatea la cabinetul cardiologie din Ambulatoriul Spitalului Județean s-a redus. Vezi motivul!

Ambulatoriul Spitalului JudeteanActivitatea la cabinetul cardiologie din Ambulatoriul Spitalului Județean s-a redus din lipsă de medici. Unitatea are la această dată doar trei medici cardiologi, din care unul este în concediu iar ceilalți doi trebuie să asigure gărzile de pe secție, motiv pentru care reprezentanții spitalului au decis ca cei doi medici să presteze doar o oră de activitate în ambulatoriu, de la trei ore câte erau până acum.

Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, a declarat că activitate la cabinetul de cardiologie din ambulatoriu nu poate fi sistată, întrucât pacienții au nevoie de scrisori medicale și retețe. Pentru că adresabilitate este crescută pe secție, mulți dintre pacienții care doresc un control de specialitate sunt nevoiți să se orientează către mediul privat.

like facebookSituația este dificilă. De un an de zile mă chinui și dau anunțuri prin care scot la concurs posturi pentru medicii cardiologi, dar nu se prezintă nimeni. Am scos din nou un post și sper să rezolvăm situația până la începutul lunii februarie”, a declarat managerul Spitalului Județean.

Secția de cardiologie a Spitalului Județean este una dintre cele mai aglomerate iar la cabinetul din Ambulatoriu s-a lucrat în ultimii ani doar cu liste de așteptare. Cea mai mare unitate spitalicească din județ ar avea nevoie de opt medici pe Secția cardiologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *