Lovitură puternică pentru Răzvan Baltă. „Regele cluburilor” din Botoşani, pus la plata unor amenzi uriaşe

discoteca club botosani„Regele cluburilor” din Botoşani a primit o lovitură puternică la începutul acestei an. Răzvan Baltă a fost amendat de două ori în interval de câteva zeci de minute. Totul s-a întâmplat în noaptea de Revelion, când Baltă a fost amendat de două ori, cu câte 50.000 de lei, pentru că a deschis cele două cluburi ale sale fără autorizaţie din partea pompierilor.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă l-au verificat pe Răzvan Baltă chiar în noaptea dintre ani, constatând că acesta funcţiona fără autorizaţie atât în Grand Irish Pub, cât şi în Opium, ambele cluburi aflate la subsolul Casei Sindicatelor.

like facebookPompierii nu le-au stricat petrecerea de Revelion celor aflaţi în cluburi, însă au făcut procese verbale de constatare a contravenţiei, dictând două amenzi de câte 50.000 de lei.

Sancţiunea l-a determinat pe Baltă să închidă cluburile chiar de a doua zi.

Iniţial, Răzvan Baltă a declarat că a închis Grand Irish Pub din proprie iniţiativă, cu scopul de a face o igienizare, însă realitatea era că el a fost obligat de pompieri să facă acest lucru. Dacă ar fi continuat să funcţioneze, Baltă s-ar fi ales cu dosar penal.

One thought on “Lovitură puternică pentru Răzvan Baltă. „Regele cluburilor” din Botoşani, pus la plata unor amenzi uriaşe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *