Nemulțumiri din partea unor consilieri județeni privind banii repartizați primăriilor pentru drumuri. Vezi sumele finale aprobate!

cj fara turcanuConsiliul Județean (CJ) Botoșani a repartizat fiecărei unități teritorial- administrative sumele pentru întreținerea drumurilor după ședința pe care a avut-o cu primarii din județ, iar consilierii județeni s-au întrunit, vineri, pentru votul final. După cum era de așteptat, cei care au criticat modul de repartizare a banilor au fost consilierii PSD.

Gheorghe Vâzdoagă a spus că politica dusă împotriva a peste jumătate din populația județului Botoșani continuă. El a menționat că în repartizarea sumelor, ”care a fost lipsită de logică și orice justificare”, s-au făcut diferențe mari între comunele PSD și cele PNL.

like facebookNu este posibil ca Vlăsineștiul-cu 12 km de drum comunal să primească 34.000 lei iar Vornicenii-tot cu 12 km de drum să primească 112.000 lei iar Vorona cu 43 km de drum să primească 45.000 lei, și asta după intervenții. M-a intrigat situația de la Flămânzi, unde pentru 1,38 km trebuia să primească 25.000 lei și a primit 160.000 lei. Nu știu care sunt criteriile: culoarea ochilor a primarilor, cum răspund la chemări, pentru că și în interiorul primăriilor liberale nu există logică”, a menționat Vâzdoagă, care a spus că în ciuda faptului în ultima perioadă au fost primite sume considerabile de la Guvern, starea drumurilor din județ este la fel de proastă.

Și consilierul Sergiu Marian a avut o poziție vehementă vizavi de repartizarea făcută de șefii CJ către primării. El a spus că scopul ”acestei povestiri, că este o poveste, este de a crea o iluzie falsă de legalitate și corectitudine”.

Proiectul a fost aprobat, deși consilierii PSD au dat vot negativ.

 

One thought on “Nemulțumiri din partea unor consilieri județeni privind banii repartizați primăriilor pentru drumuri. Vezi sumele finale aprobate!

  1. Iarasi critic incompetenta celor care ne conduc , fara suparare nu este si nu a fost corect modul de a repartiza banii pe fiecare teritoriu .Parerea mea era mai bine ca fiecare Comunà ..sà aducà dovada efectuàri lucràrilor ..a orelor,consumului de combustibil si sporul manevrelor dar si numai dupà o verificare amànuntita cu dovezi clare se putea face decontarea catre primàriile comunale de catre primaria judetianà …dragi mei politicieni …mai aveti inca de invatat …sau poate ca nu ..este tot o magàrie de a delapita bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *