Tânără care a provocat accidentul mortal în care a murit soţul ei, a fost reţinută de procurorii DIICOT

adina prisecariuTânără care a provocat un accident mortal, în vara anului 2014, în urma căruia soţul ei a decedat, a fost reţinută de procurorii DIICOT. Fapta vine după ce în urmă cu o lună tânăra fusese reţinută şi apoi pusă sub control judiciar după ce a produs un nou accident cu victime în condiţiile în care avea permisul suspendat.

like facebookNoua acuzaţie asupra Adinei Prisăcariu este contrabandă cu ţigarete. Procurorii DIICOT Vrancea au efectuat, miercuri, 12 percheziţii în Suceava şi Focşani pentru destructurarea unei grupări de contrabandişti. Astfel, Valentin Ruginescu, Angela Mihai şi Vasilica Budăi au ajuns după gratii alături de dorohoiancă.

Potrivit anchetorilor,  miercuri inculpaţii Ruginescu Valentin şi Mihai Angela au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Focşani în timp ce transportau un număr de 2.998 pachete ţigarete de provenienţă Ucraina care  anterior fuseseră  preluate de la domiciliile inculpatelor Budăi Vasilica şi Prisăcariu Adina Gabriela.

Cu ocazia percheziţiilor  efectuate în cauză au fost identificate şi ridicate un număr de 123.440 de ţigarete de provenienţă ucraineană.

 „Cercetările vor continua în scopul stabilirii întregii activităţi infracţionale sub aspectul identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională, precum  şi a conturării şi stabilirii gradului de implicare a fiecărui participant. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Pază şi Intervenţie Rapidă Vrancea şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *