Află ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 8-14 ianuarie

FB 8-14.01.2016 (1)Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Iubitorii de film au de ales între 16 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

Comedia Dadd’s Home este capul de afiş al săptămânii. Tata în război cu… tata e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

Ooops! Noah is gone este o animaţie ce a ajuns pe marile ecrane. Sfârșitul lumii a venit. Potopul s-a dezlănțuit. Din fericire, pentru Dave și fiul său Finny există o Arcă menită să salveze animalele. Dar, așa cum se dovedește la fața locului, speciei lui Dave și Finny nu i se permite să intre. Furișându-se la bord cu ajutorul lui Hazel și Leah, cele două animăluțe cred că sunt în siguranță.

Asta până când curioșii pui cad din arcă. Acum Finny și Leah se chinuiesc să supraviețuiască inundației de după potop și prădătorilor înfometați încercând să ajungă în vârful unui munte
Dave și Hazel trebuie să facă abstracție de toate lucrurile care îi fac diferiți unul de altul, să întoarcă arca și să-și salveze puii. E clar că nu va fi o navigare ușoară.

Joy este o altă producţie nou lansată. Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *