Un tânăr aflat sub escorta polițiștilor a evadat dintr-o sală de judecată. Vezi cum a fost prins şi ce a păţit!

talhar in catuse arestat bogdan george iacobUn tânăr, reţinut pentru fapte de furt calificat, şi dus la instanţă pentru propunere de arestare preventivă a reuşit să fugă din sala de judecată, de lângă polițistul care îl păzea.

Andrei N, de 17 ani, a fost prins de un jandarm ce asigura paza Judecătoriei în timp ce fugea pe scările de la instanţă. Joi magistraţii l-au condamnat pentru evadare la măsura educativă a asistării zilnice timp ce un an şi l-au obligat la urmarea cursurilor unei şcoli profesională.

like facebookFapta s-a întâmplat în iunie 2014 când ,alături de un complice reţinut, la rândul său, au fost escordaţi de doi poliţişti la instanţă. În timpul audierilor judecătorul le-a încuviinţat poliţiştilor să le scoată cătuşele, iar la final instanţa a încuviinţat arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul său şi cercetarea în libertate pentru celălalt suspect.

După ce i s-a adus la cunoştinţă decizia instanţei şi a fost pus să semneze procesul verbal ce prevederea arestarea sa preventivă, adolescentul s-a zmuncit din braţul poliţistului care îl ţinea şi a fugit pe scările instanţei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *