Societatea Urban Serv vrea să își extindă activitatea

Urban ServSocietatea Urban Serv și-a anunțat intenția de a participa la licitația privind colectarea deșeurilor pe zona IV Botoșani, după deschiderea depozitului ecologic de la Stăuceni. Simion Drelciuc, directorul societății, a cerut, joi, și acordul consilierilor locali, întruniți în ședință de îndată.

Potrivit lui Drelciuc, zona IV cuprinde municipiul Botoșani, orașul Bucecea plus 22 de comune din județ.

like facebookAvând în vedere că Urban Serv are contract de prestare a serviciilor pe municipiul Botoșani până la 1 ianuarie 2019, solicit aprobarea de a participa singuri la licitația pentru colectarea deșeurilor din zona IV. Pentru participarea la licitație este nevoie de o garanți de participare în valoare de aproximativ 293.000 lei și să facem dovada că avem suma de 1,15 milioane lei disponibilă pentru prestarea serviciului în primul an de activitate, având în vedere că în primul an de activitate operatorul nu este plătit și va trebui să suporte cheltuielile din bani proprii”, a spus Drelciuc.

Reprezentanții societății analizează și posibilitatea participării la licitația privind administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *