O farmacie din Botoșani a renunțat benevol la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Câți bani a primit pe o lună pe rețetele compensate!

farmacie BotosaniO farmacie din municipiul Botoșani a renunțat benevol la relațiile contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, după ce deconturile lunare pe rețetele compensate și gratuite au fost nesemnificative. Este vorba de o farmacie de pe Calea Națională, care, de exemplu, pe luna octombrie 2015 a avut decontate rețete compensate în valoare de doar 52 lei, iar în luna noiembrie de zero lei. Aceasta a mai renunțat în urmă cu câțiva ani la contractul cu Casa și nu a mai eliberat rețete gratuite și compensate, iar în momentul în care anul trecut a reintrat în contract, cel mai probabil botoșănenii nu au mai știu acest lucru și au ocolit-o. Din acest motiv, reprezentantul farmaciei a înștiințat casa că de la 1 ianuarie renunță la contract.

like facebookLa farmaciile care sunt în contract cu Casa de Asigurări pot merge pacienții asigurați ca să beneficieze de medicamente gratuite și compensate”, a spus Costel Lupașcu, directorul CAS Botoșani.

La polul opus, în octombrie cei mai mulți bani au mers la Farmacia SC Nym SRL, respectiv peste 401.000 lei.

Vezi aici câți bani a decontat CAS la fiecare farmacie în parte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *