Tânăr prins cu un pistol sub haină. Ce a spus polițiștilor!

pistol Smith & WessonPoliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr se află în zona pieţei din comuna Călăraşi şi este posibil să deţină asupra sa un pistol.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au localizat pe tânărul respectiv pe DJ 282H, în localitatea Călăraşi, fiind identificat în persoana lui B. I. de 21 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Botoşani.

like facebookAcesta a fost condus la sediul Postului de Poliţie Călăraşi, asupra sa fiind  găsită, ascunsă sub vestimentaţie, o armă neletală, de tip pistol, fără muniţie; tânărul a declarat că a achiziţionat arma în scop de autoapărare. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că B.I. nu era autorizat pentru a deţine arme din categoria celor neletale şi nu deţinea acte de provenienţă pentru pistolul găsit asupra sa.

Barbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Totodată, arma găsită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *