Care sunt principalele proiecte ale municipalității pe 2016!

botosani vazut de susFinalizarea proiectului Cornişa, a Teatrului ”Mihai Eminescu” dar și începerea lucrărilor la noul cartier ANL din Șoseau Iașului și la Spitalul de Boli Cronice reprezintă principalele proiecte ale municipalităţii în 2016. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că tot în acest an vor începe și lucrările la blocurile de locuințe sociale din ANL Cișmea și speră ca municipalitatea să obțină finanțare europeană pentru reabilitarea transportului public local.

like facebookAșteptăm ca în 2016 să pornească finanțarea pe noile axe de finanțare europeană, în vederea depunerii proiectului de reabilitare a transportului public. Se dorește înlocuirea căii de rulare, achiziționarea de tramvaie și de autobuze electrice. Este cel mai mare proiect pregătit de municipalitate în această perioadă, la care s-a lucrat mai bine de doi ani. Sperăm ca în 2016 cel puțin să putem semna contractul de lucrări. 2016 este anul cu finalizarea unor mari proiecte și anul în care începe un alt mare proiect pentru municipiul Botoșani: reabilitarea transportului”, a menționat Ovidiu Portariuc.

 

One thought on “Care sunt principalele proiecte ale municipalității pe 2016!

  1. Haideti mai bine cu troleele domnule primar!!!Nu ma iavem nevoie de strazi distruse de tramvaie!!!!!!La Suceava se poate!!Stim ca e o investitie imensa dar asa nu se mai poate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *