Primăria Botoşani dată în judecată pentru că obstrucţionează primirea unei despăgubiri uriaşe

primaria BotosaniPrimăria municipiului Botoşani a fost dată în judecată de o persoane care vrea să obţină o despăgubire de pe urma unui teren evaluat de milioane de euro.

Mai exact, instituţia a fost chemată în judecată de Cristian Ferruccio Zorio pentru refuzul comunicării unor informaţii de interes public. Bărbatul susţine că este moştenitorul unui teren de 12.668 de mp poziţionat pe Bulevardul Mihai Eminescu.

A depus un dosar de despăgubire la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, însă i s-a solicitat unele lămuriri cu privire la adresa exactă a terenului, având în vedere că, de la dobândirea proprietăţii de către bunicul său, la începutul anilor 1900, s-au schimbat mai multe adrese.

like facebookAstfel, bărbatul a solicitat de la Primărie istoria arterei şi numerele poştale, numai că nu i s-a răspuns, deşi a depus trei cereri începând cu luna august anul trecut. Acum, prin acţiunea în instanţă solicită ca judecătorii să oblige Primăria să furnizeze acele informaţii în vederea continuării dosarului de despăgubire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *