Avertizare meteo de precipitații și polei. Vezi de când!

meteoMeteorologii au emis, marți, o nouă avertizare meteo. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pe 6 ianuarie, între orele 04 – 22.00, temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.
like facebookS
pre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *