Primarul Voronei: CJ a împărţit banii de drumuri „la mişto”

sedinta CJ Botosani - impartire bugetPrimarul comunei Vorona, Aurel Ştefan, care este şi vicepreşedinte al filialei din Botoşani a Asociaţiei Comunelor din România, ameninţă că nu va mai participa la şedinţele consultative pe care Consiliul Judeţean le organizează pentru repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru întreţinerea drumurilor.

Nemulţumit că Vorona a primit o sumă de trei ori mai mică decât comunele liberale, Ştefan a spus că banii sunt împărţiţi „la mişto”.

like facebookOri s-au propus aceste sume la mişto, ori se încalcă orice principii şi orice în regulă. Îmi pare rău că am venit la şedinţă. Dacă aşa se procedează în continuare, nu mai are rost să mai venim la astfel de întruniri”, a spus Aurel Ştefan.

El a subliniat că sumele sunt foarte mici în condiţiile în care comuna Vorona are aproape 100 km de drumuri comunale şi săteşti.

Comuna Vorona primise iniţial 24.000 de lei pentru întreţinerea drumurilor, însă, în urma şedinţei consultative a beneficiat de 45.000 de lei.

CJ a împărțit primăriilor banii de drumuri. Vezi sumele finale, după consultarea primarilor!

One thought on “Primarul Voronei: CJ a împărţit banii de drumuri „la mişto”

  1. Domn profesor de cind te cunosc esti un mare destept,corupt si profitor.Daca esti tare de ce nu te duci tu Presedinte la CJ si ai avea cum sa imparti banii.Cit despre cei care au balastiere i-ai jecmanit destul/nu ai vrea sa iti dau si balastiera mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *