Cât a bugetat anul acesta municipalitatea pentru Zona de agrement Cornișa și câți salariați va avea!

cornisaFinalizarea Parcului Cornișa reprezintă una din prioritățile Executivului Primăriei Botoșani în acest an. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, luni, că în cel mai scurt timp va începe recrutarea de personal în cadrul direcției care se va ocupa de administrarea Zonei de agrement Cornișa. Direcția va avea în jur de 35-40 de salariați, din care două posturi vor fi de conducere, pentru anul acesta fiind bugetat un milion lei pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare.

like facebookChiar acum estimam pentru noulo buget cheltuielile de pșersonal și cheltuielile de operare. Să fim realiști, nu vor veni din primul an mii de turiști. Va trebui să ne promovăm un an-doi până va fi cunoscut acest obiectiv, până se va dezvolta. Pentru început trebuie să ne luăm noi o marjă de cheltuieli, pentru a susține cheltuielile cu energia, cu utilitățile, cu funcționarea acestui parc și cheltuieli cu personalul”, a spus Portariuc.

Vor fi angajați instructori de înot, salvamari, personal pentru curățenie și pază, administrare. Parcul ar urma să fie finalizat în primăvară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *