TRAGEDIE! Și-a pus capăt zilelor la doar 26 de ani

daniel tucanu mortUn tânăr de 26 de ani din Botoșani şi-a pus capăt zilelor, şocându-şi familia şi prietenii. Daniel Tucanu, care a lucrat în mai multe baruri din municipiu, plecase să lucreze la Bucureşti, însă, înainte de Revelion, pe fondul unei depresii, a recurs la gestul necugetat, spânzurându-se.

La aflarea veștii, prietenilor nu le-au venit să creadă, mai ales că îl știau pe Daniel o fire veselă şi plină de viaţă. Zeci de mesaje de condoleanţe au curs pe Facebook din partea tuturor celor care l-au cunoscut.

like facebookTrupul neînsufleţit a fost adus în Botoşani în ultima zi a anului 2015 şi depus la Biserica din Cimitirul Pacea, unde a fost şi înmormântat.

daniel tucanu mort1„Chipul său blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras liniştit, aşa cum ai trăit, în lumea celor buni şi drepţi. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci”, i-a transmis o prietenă pe pagina sa de socializare.

„Tot ce ne-a ramas acum de facut este sa ne rugam pentru linistea sufletului tau. Ne vom aminti cu drag de tine si iarta-ne daca nu am stiut sa-ti aratam cat de mult ai insemnat pentru noi. Ramas bun dragul nostru, Dani!” se arată într-o altă postare.

„Te.am cunoscut in cea mai frumoasa parte a vietii tale! Dumnezeu sa te ierte! Sincere condoleante familiei!”, a mai spus o altă cunoştinţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *