FOTO Mercedes făcut praf după ce s-a izbit în două capuri de pod. Şoferul a ajuns la spital

accident mercedes ambulanta hudum4Un bărbat a ajuns, luni după amiază, la spital după ce maşina pe care o conducea s-a izbit în două capuri de pod.

Accidentul a avut loc pe drumul Botoşani- Suceava în zona localităţii Mănăstirea Doamnei când Traian Odaciuc, de 64 de ani, ce se afla la volanul unui Mercedes, ce se îndrepta spre Botoşani, a pierdut controlul volanului s-a izbit de un cap de pod de pe partea dreaptă apoi a mers prin şanţ şi s-a izbit în al doilea cap de pod. Din primele informaţii se pare că şoferul a tras dreapta pentru a evita impactul cu o maşină ce efectua o depăşire imprudentă din sensul opus.

like facebookMaşina a fost puternic avariată în partea din faţă, însă din fericire şoferul a scăpat doar cu câteva răni uşoare. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Uniattea de Primiri Urgenţe. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului.

accident mercedes ambulanta hudum3accident mercedes ambulanta hudum2accident mercedes ambulanta hudum2accident mercedes ambulanta hudum1accident mercedes ambulanta hudum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *