Premii oferite de municipalitate pentru botoșănenii care au descărcat aplicaţia Botoșani City Report

Primaria BotosaniZece tablete și zece telefoane mobile vor fi oferite de municipalitate drept premiu, în urma unei extrageri, celor care și-au descărcat aplicația „Botoșani City Report” până pe 31 decembrie 2015. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că în numai o lună de la lansarea aplicației s-au primit peste 130 de sesizări. Cele mai multe sunt pe iluminat public, spații verzi, drumuri, ordine publică, transport public, urbanism și patrimoniu.

Botoșănenii au trimis on-line și petiții care nu sunt de competența primăriei spre a fi soluționate, cum ar fi intervențiile la rețeaua de apă-canal.

like facebookMajoritatea petițiilor au fost soluționate. Mai sunt și în lucru. Până pe 31 decembrie vor fi înregistrați toți cei care au făcut sesizări, iar printr-un soft special va urma tragerea la sorți  ”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Aplicația este funcțională pe dispozitive mobile de tip smart-phone sau tabletă pe care rulează sistemul de operare Android, putând fi descărcată din Google Play căutând „Botoșani City Report” sau oricare dintre aceste trei cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *